Elektrotechnische Installaties

Advies

Elektrotechnisch advies nodig? Elk project vraagt om een gedegen aanpak. Een goed advies is daarbij noodzakelijk. Heb ik aan alles gedacht? Maak het uzelf niet onnodig lastig. Elektro Koster kan u voorzien van gedegen advies voor alle elektrotechnische vraagstukken. Door onze jarenlange ervaring hebben wij altijd overzicht op het totaalplan en houden oog voor het detail.

Ontwerp

Een elektrische installatie dient aan vele voorwaarden te voldoen. Denk aan veiligheidseisen maar ook aan functionaliteit en uiteindelijk het gebruikersgemak. Bij Elektro Koster staat vooral dat laatste hoog op de prioriteitenlijst. Zeker in de particuliere sector maakt de gebruiker het hoe en wat niet zoveel uit, als het maar werkt. Wij ontwerpen uw elektrotechnische installatie van A tot Z. Van Algemene veiligheid tot energie Zuinig en houden daarbij rekening met de wensen van onze klanten.

Aanleg

Bijna alles wat wij tegenwoordig gebruiken heeft stroom nodig. Wij kunnen niet meer zonder elektrotechniek. U kunt bij ons terecht voor aanleg van alle elektrotechnische zaken. Van extra groepen in uw meterkast, alarminstallaties, (LED)verlichting, zonnepanelen etc. tot aan grote bouwprojecten.

Onderhoud

Het up-to-date houden van uw elektrische installaties waarborgt de veiligheid en voorkomt onnodige storingen of reparaties. Wij inventariseren en beoordelen uw installatie. Wij voeren periodiek onderhoud uit. Indien uw gebruik of wensen wijzigen kunnen aanpassingen worden.

Nieuwbouw

Elektro Koster kan uw nieuwbouw volledig voorzien van een elektrotechnische installatie. Van particuliere nieuwbouw tot aan grote nieuwbouwprojecten. In het voortraject voorzien wij u natuurlijk van advies. Het ontwerpen van de installatie behoort ook tot de mogelijkheden.

Renovatie

Renoveren of verbouwen? U kunt bij Elektro Koster terecht voor kleine en grote ingrijpende renovaties of verbouwingen.

Wij bekijken indien aanwezig de reeds bestaande installatie en adviseren u over de benodigde aanpassingen. Een stappenplan tot en met de uitvoering en aanleg behoren tot onze werkzaamheden.

Neem contact op

Elektro Koster

Bel of mail